sista dagen i januari

ni betyder så mycket.

åh dagarna rullar på och imorgon är det redan onsdag och det betyder DM.
lite surt att vi får möta nordlycke(skolan som jag skulle gått på om jag inte gick på ängla) och det är där alla hjuvikare spelar, så det blir tufft! men ja är laddad.
nu ska jag slå på avsnittet av mitt favorit program familjen annorlunda som jag missade igår för att jag hade en hel grym träning igår utomhus i ett antal minus.haha

måndag så segt

en dag avklarad denna vecka och nu vill jag bara ha onsdag och sen lördag är så taggad inför allt med dm och slutspelet i snickarcupen. så kom igen nu låt veckan gå fort ;)
jag är iallafall dö trött, borde plugga so men vem fan orkar så det blir nog ett avsnitt av oth och vid halv sju utomhusträning.

to school


skolfoto dagen i sexan, miiiiss!
måste bara säga, kolla mitt korta hår;o

nu ska jag snart bege mig till bussen och ha en seg måndag i skolan. sluter i och för sig runt två och sen blir det att ta det lite lugnt hemma och sen ha första fotbollsträningen ute med laget.
jag är alltid dö trött på måndagar, men första dagen på år jag fick lite tid innan jag skulle gå så varför inte blogga. hihi puss

make up

drog en snabbis till ikea med familjen och kollade läget och fick med mig saker som jag behövde som en spegel och några ramar som jag ska framkalla bilder som väcker minnen i! hatar mitt rum så man får pynta upp det med fina saker istället.hahah..
men min syster drog in till stan så jag bad henne köpa smink till mig som jag ville ha så en eyeliner puder och en borste blev det. jag har haft en helt okej söndag, men klarar inte av att tänka på att mindre än tolv timmar ska jag gå upp och göra mig iordning för skolan, pallar bara inte...men måndagar i skolan är helt okej...
men måste bara säga, såg ni vilket fint inlägg min kära underbara och fina vän amanda skrev. du är guldvärld brunden.big love to you!

städa med musik

härliga att sova ut denna helgen, första helgen på länge som jag fått göra det!
dagens planer ingenaning, mer än att jag verkligen måste röja i mitt rum...det ser ut som ett bomb nedslag....men till det har jag på spotify. resten återstår att se.puss

The Worlds Greatest

Caroline har ingen aning att jag skriver detta inlägget just nu. Men jag vill bara tala om hur underbar hon är, men det vet väl ni redan. Jag och Caroline lärde känna varann via innebandyn och vi blev helt enkelt bästisar! Vi hängde hela tiden på träningarna men aldrig utöver det så vi var väl så kallade "innebandybästisar" men sedan när jag sluta upphävde kontakten tyvärr. Jag är verkligen ledsen över det. Vi hälsade alltid på fotbollscuper, men det va liksom det ända. Men sedan när Caroline börja i min skola nu i 7:an så märker man hur lika vi är. Asså i början hängde vi väl så där lagom jag menar alla vi tjejer i klassen häger med alla det är liksom inte så att man liksom aldrig hänger med den eller si och så, utan alla kan va med alla och det är jätte skönt. Men nu de senaste månaden/månaderna så har jag och carro i stort sätt blivit jätte tajta igen vilket jag är glad över eftersom vi har så mycket att snacka om, vi är så lika på alla möjliga sätt och vi ser allt ifrån samma synvinkel. Och nu när när Caroline börjat i fotbollen så märker jag verkligen hur bra det kommer bli. Detta är bara början.... Jag älskar dig

gruppspel i snickarcupen

vi går obesegrade genom gruppspelet! vinner alla tre matcher och inget lag va enkelt.
vinst första med 2-0
vinst andra med 2-0
vinst tredje med 1-0
så etta i gruppen och det andra eriksbergs laget kom två i gruppen. så två lag vidare till slutspel som spelas nästa helg och om vi ändå snackar om fotboll kan jag meddela att jag kom med i slutspelet i dm i skolan också, aweieeeee.....ååååh love life!

nu cup!

nu ska jag ha min första cup med mitt nya lag erikbergs if.
här ser ni mitt uppvärmningställ med även mitt nya nummer 14. hoppas på att gå obesegrade genom hela cupen, men denna helgen är det bara gruppspel så vi hoppas på att gå vidare till slutspelet nästa helg!
men snart samling. ha en bra lördag och håll tummarna!

god morgon!

mina fina katter...
jag va aldrig med några kompisar igår kväll, istället kollade jag några avsnitt på oth och bara slappade. otroligt skönt! va isäng redan vid elva och vaknade runt kvart i tio. om tre timmar är det samling i klubbstugan men nu ska jag kolla oth, hihihi loooove

what do you think of this?

nu har ju kenzas nya skinnjacka kommit ut i butik. båda i svart och rött..
vad tycker ni om denna jackan ? själv vet jag inte vad jag tycker, lite små häftig kanske men nog ingen jag skulle passa i. men den kanske är i just din smak så gå in och beställ den HÄR eller köp direkt i butik.

tjugosjunde januari


ego bild från dagen idag. hihi

dagen gick ändå ganska fort även fast den är väldigt lång. men det hända en del saker som jag bara har varit allmänt trött på, så nu vill jag bara lägga mig ner sova och inet vakna.haha..men jag hoppas att det kommer bli bättre :) skulle kanske träffa några kompisar ikväll, men vet inte hur det blir med det längre soppas att jag har cup imorgon och måste lägga mig tidigt för att vara pigg. första cup och även match med mitt nya lag. nervös och laddad ohyes!
har haft sjukt mycket läsare dom två senaste dagarna hoppas verkligen ni stannar!


Varför inte vara snygg på beachen 2012?

inspiration by Wasse&Mani


Jag är Amanda Hjelle

Och jag är 13 år gammal tjej och bor i Göteborg, jag går på Änglagårdsskolan i klass USA och har gjort det i ca 1 1/2 år. Jag spelar i Eriksbergs IF och har gjort det i dryga 8 år och fotbollen är verkligen något jag satsar på, jag brinner för det. Annars är jag en tjej som är super intresserad av kläder, smink, mode, vänner och givetvis killar ;-). Jag kommer som sagt gästblogga här ibland, och det kommer även min fina vän Michaela göra. Jag är inte den bästa på presentationer men dom flesta som läser Carolines blogg vet säkert vem jag är annars är det bara att fråga frågor om mig om ni vill veta mer!


torsdag check



dagen idag har rullat på. va i och för sig helt död på fotbollen i skolan men hade bara fotboll och två andra lektioner som bland annat va hemkunskap och då gjorde vi pizzabullar. tycker själv att dom blev lyckade men min partner hata dom , hahah! anyway så hade ja det soft hos amanda och sen runt sex drog vi till klubbstugan med två timmars teori...denna säsongen låter jättebra :)
fick precis gjort klart min spanska läxa och nu ska jag göra mig iordning till kvällen, puss

inspiration by me and amanda


shoppingen



alla gissade på dom rosa jeansen från gina tricot, det var dom jag skulle köpt med mig hem men fanns tyvärr inte i min storlek, så det får bli mitt nästa köp för dom är så snygga!
men tröjan från gina och ringen och örhängena från glitter. nöjd :)
och det var tyvärr ingen som gissade rätt, men bättre lycka nästa gång!

hade ju fysträning idag, hade först lite fotbolls workout och sen gick vi på en massa styrka övning, sen lite joggning, ruscher och gash va jobbigt de va...jag lovar er ni skulle dött jag va inte nära ifrån men så himla skönt nu efter:) förmodlingen börjar vi träna ute nästa vecka, awieeee!
iallafall så hänger jag med amanda hem imorgon efter skolan och sen har vi teori i klubbstugan.
ha en go kväll,natti!

om mig



tänkte att jag kunde berätta i ett inlägg om mig.

jag heter caroline wasenius lever mitt liv som fjorton åring i världens goaste stad göteborg.
mitt liv är fotboll och jag älskar det så sjukt mycket, går på en fotbollsskola som heter änglagård och där har jag världens härligaste kompisar och för bara några dagar sedan bytte jag fotbollslag från kära hjuvik till eriksberg if där jag hoppas på att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare.
jag bor tillsammans med min familj i torslanda om jag ska vara helt ärlig tycker jag det är ganska dött här men när man har så härliga vänner som bor här i närheten gör dom verkligen den "döda" stunden till den bästa. hiih! jag älskar att chilla med vänner, shoppa och bara leva livet :)
jag är ganska blyg när jag träffar personer som jag inte känner, men annars kan jag nog vara ganska galen. jag går även i innebandy som jag gjort i närmare tre år och sporter som jag inte går i men som verkar skit roligt och som jag skulle kunna börja i är handboll och motorcross. ja vad ska jag mer berätta om mig själv... ää om ni vill veta något mer är det bara att kommentera så svara jag på det! kram

dm och shopping



spelade ju som sagt dm idag. ett lag drog sig ur så det blev bara två matcher men vann första med 7-0 och andra med 9-0! så det känns härligt att vara vidare i slutspelet som spelas nästa onsdag!
då blir det en ny uttagning om vilka som får spela och det kommer upp på fredag :)

men iallafall så va mamma med där, så vi åkte en sväng till backaplan och där fick jag med mig en sak från gina och två saker från glitter. någon som kan gissa rätt får en länkning :)
klockan sju är det fysträning i herrgårdsskolan.

tjugofjärde



det han inte komma upp så många inlägg idag och nu hinner jag inte riktigt skriva ett inlägg "om mig" så det får komma upp så snart som möjligt! som några av er kanske vet så kom jag med i dm i skolan, så lycklig och det spelas imorgon på förmiddagen, så vi har några lektioner innan i skolan. jag ska verkligen ge allt och vi ska ta oss vidare till slutspelet. nu ska jag städa lite i rummet och sen dra mig till sängs. godnatt!

tillbaka



nu är jag tillbaka här med ett helt nytt utseende på bloggen och förhoppningsvis lite ny inspiration!
det har hänt en hel del sen sista. men hoppas att ni vill fortsätta att läsa min blogg om mitt liv och ni får väldigt gärna slänga in en kommentar lite då och då.
jag har fortfarande rätt mycket för mig nu för tiden , men en blogg att skriva av sig på är riktigt härligt. men jag kommer kanske få lite gästbloggare som hjälper mig lite då och då, amanda och michi ifrån min klass! jag lovar er, dom är inte farliga eller vem vet...haha

men snart kommer jag skriva ett inlägg om mig. hoppas ni stannar här! enjoy


RSS 2.0